Escape room als bedrijfsuitje op 3 verschillende manieren

Een escape room bedrijfsuitje kun je op verschillende manieren organiseren. Deze events zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Je kunt deze bedrijfsuitjes zelfs geheel coronaproof beleven met jouw collega’s. Ongeacht het aantal deelnemers of teams. Als je kiest voor een escape room als zakelijk event, kun je de games op 3 manieren spelen.

Welke escape room is geschikt voor jouw collega’s?  

De waarde van een bedrijfsuitje mag niet worden onderschat. Deze events dragen bij aan de onderlinge sfeer tussen afdelingen en teams. Daarnaast moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor wat ontspanning. Dat maakt een escape room tot hét perfecte bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een online escape game, het bezoeken van een fysieke escape room of outdoor escapes. Welke van deze 3 bedrijfsuitjes sluit het meest aan bij jullie wensen? We hebben de verschillende mogelijkheden alvast overzichtelijk voor je op een rij gezet.

1. Online escape room

Het organiseren van een leuk bedrijfsuitje kan best nog wel een uitdaging zijn. Zeker binnen de 1,5 meter samenleving zoals we die nu kennen. Een online escape room is geschikt coronaproof bedrijfsuitje. Elke collega kan deelnemen vanuit zijn of haar eigen huis. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een internetverbinding én een mobiel apparaat. Dat kan een laptop, desktop of tablet zijn. Online lossen jullie samen de meest uitdagende raadsels op. Ook het uitvoeren van opdrachten is noodzakelijk om glansrijk te kunnen ontsnappen. Als je kiest voor een online escape room game, heb je de keuze uit verschillende thema’s. Deze teambuilding uitjes organiseer je veilig en zijn ook nog eens super leuk om te spelen.

2. Outdoor escape game

Ook outdoor escape rooms zijn een geweldig bedrijfsuitje. Samen met jouw collega’s verken je een stad of een afgebakend terrein. Op zoek naar verborgen aanwijzingen, hints en andere merkwaardigheden. Je kunt gebruik maken van verschillende tools, maar alleen door goed samen te werken bereiken jullie het eindpunt. Een outdoor escape room vindt plaats in de buitenlucht. Dat betekent dat je dit bedrijfsuitje volledig corona veilig kunt organiseren.

3. Fysieke escape rooms

Het bezoeken van een fysieke escape room is op dit moment niet mogelijk. Maar vormt wel een prima bedrijfsuitje als de samenleving straks weer opengaat. Een escape room omvat een afgesloten ruimte of kamer. Jij en je team collega’s moeten ontsnappen aan de hand van aanwijzingen. Deze moet je natuurlijk wel eerst ontcijferen. Ook deze games speel je in teams. Bijvoorbeeld met 2 of 4 van jouw collega’s. Ook hier is samenwerken het toverwoord.

Escape room boeken voor bedrijfsfeest of teambuilding uitje

Het boeken van een online escape game of een outdoor escape room is helemaal niet moeilijk. Dat doe je eenvoudig online. Kies je voor een virtueel bedrijfsuitje, dan kunnen jullie tegelijkertijd inloggen op een vooraf overeenkomen tijdstip. Onder het genot van een hapje én een drankje wordt dit een bedrijfsevenement om nooit meer te vergeten. Kies een thema dat jullie aanspreekt, beloon het beste team met een leuke prijs én houdt de videoverbinding stand-by. Zo kunnen jullie tijdens het spelen de beste tactiek met elkaar bespreken.