Hét outdoor alternatief voor een escape room in Breda!

Net zo spannend als een reguliere escape room, maar dan lekker buiten!

Verken Breda op een nieuwe manier!

Vol adrenaline door de straatjes en steegjes van ​Breda.

De bourgondische stad Breda gaat gebukt onder eeuwigdurende adrenaline. Veroorzaakt door drugskartels en bendes met kwaad in de zin. Red de voornaamste stad van de Baronie van Breda. In een wervelende outdoor escape game gaan jullie op zoek naar een duister mysterie. Zoek in de Onze Lieve Vrouwekerk en doorkruis alle steegjes die uitkomen op de Ginnekenmarkt. Kam de Grote Markt in Breda tot in elke straathoek uit en ontdek waarom de stad vooral bourgondisch wordt genoemd. Rol een drugsbende op of bevrijd de gijzelaars die al te lang worden vastgehouden in Breda. Met z’n tweeën of met al jouw vrienden.

Onze Outdoor Escape Games

Luchtje scheppen 2.0

Met onze Outdoor Escape Games kunnen teams op elke gewenste buitenlocatie de strijd aan gaan. Al onze games zijn beschikbaar in meerdere talen en voorzien van support wanneer nodig tijdens het spelen.

Narcos

Infiltreer in het geheime drugsnetwerk van Carlos E. en zorg samen met jouw team dat deze bende van criminelen achter de tralies verdwijnt!

Sherlock

Speur de stad af op zoek naar de gijzelaars. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jou en je team om de gevangenen te bevrijden!

The Chase

Kruip samen met je team in de huid van een crimineel en blijf uit handen van de hunters! Blijf scherp, want halverwege draaien de rollen om…

Hoe werkt het?

Het bestellen van onze games is super eenvoudig en je kunt starten waar en wanneer jij maar wilt.

Stap 1

Neem contact op met onze eventmanagers voor een offerte op maat. Geef hierbij door welk spel je wilt spelen, om hoeveel personen het gaat en op welke datum de activiteit plaats moet vinden. Het maximum aantal spelers is onbeperkt en het aantal teams kan in overleg worden bepaald.

Stap 2

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte. Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, sturen we een factuur die je eenvoudig kunt voldoen via de betaallink.

Stap 3

Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een uitgebreide mail met instructies. Klaar om te spelen? Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om je heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Escape Rooms voor binnen en buiten!

Een perfect alternatief voor de reguliere escape room.

Quest Escapes steekt de beste Escape Rooms in een nieuw jasje. Speel de hoofdrol in avontuurlijke verhalen en ga de strijd aan met andere teams in onze outdoor escape rooms of online escape rooms. Met onze Outdoor Escape Games beleef je spannende avonturen in de buitenlucht. Los puzzels en raadsels op, vind de juiste locaties en ontdek de stad op een originele manier. 

Liever thuis spelen met een digitale escape room? Speel met vrienden, collega’s of het gezin vanaf verschillende locaties in onze Online Escape Games. Laat je meeslepen in een virtuele wereld van hersenkrakers en uitdagende opdrachten. Je hebt slechts een mobiele telefoon, tablet of laptop nodig om een leuke teamactiviteit te beleven. Met de leukste escaperooms voor binnen en buiten is er altijd een escape game in de buurt!