Hét outdoor alternatief voor een escape room in Den Haag!

Net zo spannend als een reguliere escape room, maar dan lekker buiten!

Verken Den Haag op een nieuwe manier!

Vol adrenaline door de straatjes en steegjes van ​Den Haag.

In de Hofstad van ons land ga je samen met vrienden of collega’s op zoek naar wat Den Haag al jaren in zijn greep houdt. Wanneer het donker wordt en de gezellige steegjes veranderen in donkere spelonken, begin jij aan de outdoor escape game van je leven. Lopend in de schaduw van het Mauritshuis vervolg je jouw weg naar één van de vele hofjes achter de Kloosterkerk. Hoor je het gezang van de broeders in de Willibrorduskapel? Er is iets gaande. Jullie hebben ongeveer 120 minuten om succes te boeken met een outdoor escape game in Den Haag. Als Sherlock Holmes of als infiltrant binnen een bende drugscriminelen.

Onze Outdoor Escape Games

Luchtje scheppen 2.0

Met onze Outdoor Escape Games kunnen teams op elke gewenste buitenlocatie de strijd aan gaan. Al onze games zijn beschikbaar in meerdere talen en voorzien van support wanneer nodig tijdens het spelen.

Narcos

Infiltreer in het geheime drugsnetwerk van Carlos E. en zorg samen met jouw team dat deze bende van criminelen achter de tralies verdwijnt!

Sherlock

Speur de stad af op zoek naar de gijzelaars. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jou en je team om de gevangenen te bevrijden!

The Chase

Kruip samen met je team in de huid van een crimineel en blijf uit handen van de hunters! Blijf scherp, want halverwege draaien de rollen om…

Hoe werkt het?

Het bestellen van onze games is super eenvoudig en je kunt starten waar en wanneer jij maar wilt.

Stap 1

Neem contact op met onze eventmanagers voor een offerte op maat. Geef hierbij door welk spel je wilt spelen, om hoeveel personen het gaat en op welke datum de activiteit plaats moet vinden. Het maximum aantal spelers is onbeperkt en het aantal teams kan in overleg worden bepaald.

Stap 2

Je ontvangt binnen 24 uur een offerte. Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, sturen we een factuur die je eenvoudig kunt voldoen via de betaallink.

Stap 3

Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een uitgebreide mail met instructies. Klaar om te spelen? Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om je heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Escape Rooms voor binnen en buiten!

Een perfect alternatief voor de reguliere escape room.

Quest Escapes steekt de beste Escape Rooms in een nieuw jasje. Speel de hoofdrol in avontuurlijke verhalen en ga de strijd aan met andere teams in onze outdoor escape rooms of online escape rooms. Met onze Outdoor Escape Games beleef je spannende avonturen in de buitenlucht. Los puzzels en raadsels op, vind de juiste locaties en ontdek de stad op een originele manier. 

Liever thuis spelen met een digitale escape room? Speel met vrienden, collega’s of het gezin vanaf verschillende locaties in onze Online Escape Games. Laat je meeslepen in een virtuele wereld van hersenkrakers en uitdagende opdrachten. Je hebt slechts een mobiele telefoon, tablet of laptop nodig om een leuke teamactiviteit te beleven. Met de leukste escaperooms voor binnen en buiten is er altijd een escape game in de buurt!