Vergaar rijkdom met het fortuin dat een familielid jou en je team heeft nagelaten. Om de miljoenen te vinden, zul je de hersens eerst flink moeten kraken.

Het verhaal

Bemachtig het fortuin van oudoom Archibald

Een onverwacht bericht van de notaris over het overlijden van je oudoom Archibald Aurelius kan je in één klap stinkend rijk maken. Archibald is al 15 jaar vermist en wordt overleden verklaard. Jij blijkt de enige erfgenaam van het fortuin dat je oudoom gedurende zijn leven heeft opgebouwd.

Samen met je team ga je op zoek naar het geld. De notaris overhandigt jullie een laptop en een sleutel van een verwaarloosd huis, waar de speurtocht begint. Archibald reisde de hele wereld over en zijn fortuin is verspreid over buitenlandse rekeningen.

Kraak de codes door moeilijke puzzels op te lossen en krijg toegang tot eeuwige rijkdom.

Hoe werkt het boeken?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig. In een paar stappen stellen we jullie perfecte online uitje samen.

Stap 1

Doe een offerte-aanvraag van je favoriete spel met je ideale speelmoment, aantal spelers, aantal teams en gewenste taal. We zullen je op werkdagen binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen.

Stap 2

Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, dan sturen we jullie vervolgens een factuur. Deze kan snel en eenvoudig via de meegestuurde betaallink worden afgerekend. Dit is de snelste manier om je boeking definitief vast te leggen.

Stap 3

Je ontvangt na het betalen een unieke speelcode voor elk team. Hiermee logt elke speler in vanaf zijn eigen locatie op een laptop of pc. Je kunt met je team communiceren via bijvoorbeeld Zoom of Skype.

Dus de leden van een team hoeven niet op dezelfde locatie te zijn?

Klopt! Elke deelnemer kan de speelcode invoeren in het dashboard en deelnemen. Doordat je dezelfde speelcode gebruikt, weet het systeem dat je bij elkaar hoort. Het spel werkt vanaf elk pc of laptop met internet verbinding. Aangezien samenwerken natuurlijk heel belangrijk is, kun je met elkaar (video)bellen via Skype, Zoom of Whatsapp.

Offerte aanvragen

Even overleggen?

€ 13,95 per speler

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

13,95

Wissen

Offerte aanvragen

Even overleggen?