patient-zero-logo

Red de wereld van een pandemie en ontwikkel samen met je team het antiserum voor een mysterieus nieuw virus.

Het verhaal

Alleen jullie kunnen de wereld redden van dit mysterieuze virus!

Een nieuwe baan, een nieuw begin. Maar als je denkt dat je de eerste dagen rustig ingewerkt wordt, kom je bedrogen uit. Als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat onderzoek doet naar exotische ziektes, wil je net bij een patiënt gaan kijken als plots het alarm af gaat. Dit belooft weinig goeds…

Er is een mysterieus nieuw virus uitgebroken dat zich razendsnel zal verspreiden als er niet snel wordt ingegrepen. Collega onderzoekers, inclusief jouw leidinggevende Dr. Schnitzler, zijn in de afgelopen dagen al met hoofdpijn naar huis gegaan. Zouden zij het virus bij zich dragen?

Alleen jij en je team kunnen de wereld nog redden. Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een medicijn te ontwikkelen dat het virus kan stoppen.

Hoe werkt het boeken?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig. In een paar stappen stellen we jullie perfecte online uitje samen.

Stap 1

Doe een offerte-aanvraag van je favoriete spel met je ideale speelmoment, aantal spelers, aantal teams en gewenste taal. We zullen je op werkdagen binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen.

Stap 2

Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, dan sturen we jullie vervolgens een factuur. Deze kan snel en eenvoudig via de meegestuurde betaallink worden afgerekend. Dit is de snelste manier om je boeking definitief vast te leggen.

Stap 3

Je ontvangt na het betalen een unieke speelcode voor elk team. Hiermee logt elke speler in vanaf zijn eigen locatie op een laptop of pc. Je kunt met je team communiceren via bijvoorbeeld Zoom of Skype.

Hoe werkt het precies?

Een virtueel avontuur op je eigen PC of laptop. Waar je ook bent...

Patient Zero is een Online Escape Room in een 3d omgeving die je kunt spelen in je browser op je eigen PC of laptop. Er kan gespeeld worden in teams en ieder teamlid kan spelen vanaf een andere locatie. Virtueel komen alle teamleden in dezelfde kamer terecht om vervolgens samen gestructureerd en strategisch de opdrachten en puzzels op te lossen, voordat de andere teams dat doen.

In een overzichtelijk leaderboard houd je de andere teams nauwlettend in de gaten van hún vorderingen. Zo kunnen jullie zien of het nodig is om in een hogere versnelling te schakelen om er met de winst vandoor te gaan.

Dus de leden van een team hoeven niet op dezelfde locatie te zijn?

Klopt! Elke deelnemer kan de speelcode invoeren in het dashboard en deelnemen. Doordat je dezelfde speelcode gebruikt, weet het systeem dat je bij elkaar hoort. Het spel werkt vanaf elk pc of laptop met internet verbinding. Aangezien samenwerken natuurlijk heel belangrijk is, kun je met elkaar (video)bellen via Skype, Zoom of Whatsapp.

Offerte aanvragen

Even overleggen?

€ 14,95 per speler

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

14,95

Offerte aanvragen

Even overleggen?