Infiltreer in het geheime drugsnetwerk van Carlos E. en zorg samen met jouw team dat deze bende van criminelen achter de tralies verdwijnt!

Het verhaal

Kun jij infiltreren in deze drugsbende zonder ontdekt te worden?

Het wordt hoog tijd dat de criminele organisatie van Carlos E. achter de tralies verdwijnt. Als undercoveragent krijg je samen met je team de opdracht om te infiltreren in zijn drugsnetwerk.

Door moeilijke puzzels op te lossen, komen de leiders van het kartel langzaam in zicht. Maar pas op, want deze nietsontziende criminelen zijn voortdurend op hun hoede en schromen niet om koelbloedig af te rekenen met iedereen die ze in de weg staat.

Werk goed samen met je team, want als je ontdekt wordt, is er niemand die je nog kan helpen…

Hoe werkt het?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig en je hoeft geen datum en tijd te reserveren, dus je kunt starten wanneer het jou uitkomt.

Stap 1

Kies je favoriete game, selecteer het aantal spelers, kies de gewenste taal, vul je gegevens in en reken af met je favoriete betalingsmethode.

Stap 2

Je ontvangt direct een e-mail met een unieke speelcode, instructies en een link naar onze app. Je kunt het spel op elk gewenst moment starten en spelen wanneer het jou uitkomt.

Stap 3

Zin om te beginnen? Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om je heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Maar wacht even, kan ik echt op elke locatie spelen?

Ja! Nadat je onze app hebt gedownload en de speelcode hebt ingevoerd, genereert de app een speelveld om je heen. Voor de ervaring raden we aan om op een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt onze Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

39,95

Wissen

Groepsofferte

Even overleggen?