Narcos

Infiltreer in het geheime drugsnetwerk van Carlos E. en zorg samen met jouw team dat deze bende van criminelen achter de tralies verdwijnt!

Het verhaal

Kun jij infiltreren in deze drugsbende zonder ontdekt te worden?

Het wordt hoog tijd dat de criminele organisatie van Carlos E. achter de tralies verdwijnt. Als undercoveragent krijg je samen met je team de opdracht om te infiltreren in zijn drugsnetwerk.

Door moeilijke puzzels op te lossen, komen de leiders van het kartel langzaam in zicht. Maar pas op, want deze nietsontziende criminelen zijn voortdurend op hun hoede en schromen niet om koelbloedig af te rekenen met iedereen die ze in de weg staat.

Werk goed samen met je team, want als je ontdekt wordt, is er niemand die je nog kan helpen…

Hoe werkt het boeken?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig. In een paar stappen stellen we jullie perfecte uitje samen.

Stap 1

Doe een offerte-aanvraag van je favoriete spel met je ideale speelmoment, aantal spelers, aantal teams en gewenste taal. We zullen je op werkdagen binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen.

Stap 2

Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, dan sturen we jullie vervolgens een factuur. Deze kan snel en eenvoudig via de meegestuurde betaallink worden afgerekend. Dit is de snelste manier om je boeking definitief vast te leggen.

Stap 3

Je ontvangt na het betalen een unieke speelcode. Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om jullie heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Hoe werkt het precies?

Speel op je eigen mobiele telefoon op elke locatie die je wilt...

Narcos is een Outdoor Escape Room Game. Net als een fysieke escape room moet je puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren om de missie tot een goed einde te brengen. Je hoeft niet op een game master te wachten die jullie spel start. Jullie bepalen zelf wanneer het spel wordt gestart. Door het ontbreken van een begeleider op locatie zijn onze spellen ook de helft goedkoper dan spellen mét een begeleider. Onze heldere spelregels en telefonische support zijn een perfecte basis gebleken om het spel zelfstandig te spelen. En het is nog goed voor de portemonnee ook…

Jullie downloaden de app en voeren de teamcode in die we jullie per mail hebben verstuurd. Alle andere teams doen hetzelfde. Vervolgens wordt het spel gestart. Jullie bepalen per team een strategische route en besluiten welke gps-locatie jullie het eerst gaan bezoeken. In de app worden de scores van alle teams in een leaderboard bijgehouden, zodat jullie weten hoe jullie het doen in vergelijking met de andere teams. Misschien is het tijd om er een schepje bovenop te gooien!

Maar wacht even, kunnen we echt op elke locatie spelen?

Ja! Nadat je onze offerte hebt goedgekeurd, bepaal je helemaal zelf waar je de outdoor escape game wilt spelen. Voor de beste ervaring raden we aan om op een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt onze Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

Offerte aanvragen

Even overleggen?

€ 14,95 per speler

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

14,95

Offerte aanvragen

Even overleggen?