Speur de stad af op zoek naar de gijzelaars. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jou en je team om de gevangenen te bevrijden!

Het verhaal

Only you can save the hostages

De politie weet zich geen raad meer met deze zaak en smeekt jou en je team om hulp. Dr. Crypto is dicht bij het volbrengen van zijn snode plannen en heeft daarbij onschuldige mensen gegijzeld genomen.

Jij bent de laatste hoop van de gijzelaars én de politie. Al snel kom je erachter dat de gijzelaars verspreid zijn over de stad en gevangen zitten in hermetisch afgesloten kamers.

Door raadsels en puzzels op te lossen, kun je ze een voor een vrij laten. Hoe meer mensen je uit de handen van Dr. Crypto weet te bevrijden, hoe meer geld jij en je team verdienen…

Hoe werkt het?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig en je hoeft geen datum en tijd te reserveren, dus je kunt starten wanneer het jou uitkomt.

Stap 1

Kies je favoriete game, selecteer het aantal spelers, kies de gewenste taal, vul je gegevens in en reken af met je favoriete betalingsmethode.

Stap 2

Je ontvangt direct een e-mail met een unieke speelcode, instructies en een link naar onze app. Je kunt het spel op elk gewenst moment starten en spelen wanneer het jou uitkomt.

Stap 3

Zin om te beginnen? Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om je heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Maar wacht even, kan ik echt op elke locatie spelen?

Ja! Nadat je onze app hebt gedownload en de speelcode hebt ingevoerd, genereert de app een speelveld om je heen. Voor de ervaring raden we aan om op een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt onze Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

39,95

Wissen

Groepsofferte

Even overleggen?