Speur de stad af op zoek naar de gijzelaars. In een zaak die te complex blijkt voor de politie is het aan jou en je team om de gevangenen te bevrijden!

Het verhaal

Alleen jij kan de gijzelaars redden!

De politie weet zich geen raad meer met deze zaak en smeekt jou en je team om hulp. Dr. Crypto is dicht bij het volbrengen van zijn snode plannen en heeft daarbij onschuldige mensen gegijzeld genomen.

Jij bent de laatste hoop van de gijzelaars én de politie. Al snel kom je erachter dat de gijzelaars verspreid zijn over de stad en gevangen zitten in hermetisch afgesloten kamers.

Door raadsels en puzzels op te lossen, kun je ze een voor een vrij laten. Hoe meer mensen je uit de handen van Dr. Crypto weet te bevrijden, hoe meer geld jij en je team verdienen…

Hoe werkt het boeken?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig. In een paar stappen stellen we jullie perfecte uitje samen.

Stap 1

Doe een offerte-aanvraag van je favoriete spel met je ideale speelmoment, aantal spelers, aantal teams en gewenste taal. We zullen je op werkdagen binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte toesturen.

Stap 2

Wanneer je de offerte digitaal goedkeurt, dan sturen we jullie vervolgens een factuur. Deze kan snel en eenvoudig via de meegestuurde betaallink worden afgerekend. Dit is de snelste manier om je boeking definitief vast te leggen.

Stap 3

Je ontvangt na het betalen een unieke speelcode. Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om jullie heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Maar wacht even, kunnen we echt op elke locatie spelen?

Ja! Nadat je onze offerte hebt goedgekeurd, bepaal je helemaal zelf waar je de outdoor escape game wilt spelen. Voor de beste ervaring raden we aan om op een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt onze Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

Offerte aanvragen

Even overleggen?

€ 13,95 per speler

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

13,95

Wissen

Offerte aanvragen

Even overleggen?