Kruip samen met je team in de huid van een crimineel en blijf uit handen van de hunters! Blijf scherp, want halverwege draaien de rollen om…

Het verhaal

De adrenaline giert door je lijf terwijl de hunters op je jagen!

Bam! De celdeur vliegt open en je zet het op een lopen. Met kunst- en vliegwerk weet je te ontsnappen uit de gevangenis. Je rent zo ver mogelijk weg van de gevangenis en kijkt niet meer achterom…

Terwijl de premiejagers jullie op de hielen zitten, proberen jij en je team nog een grote slag te slaan, om daarna voor eeuwig te kunnen verdwijnen. Schuilt in jou een crimineel meesterbrein?

Tijdens The Chase kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Alleen met een flinke dosis lef kun je dit spel winnen.

Hoe werkt het?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig en je hoeft geen datum en tijd te reserveren, dus je kunt starten wanneer het jou uitkomt.

Stap 1

Kies je favoriete game, selecteer het aantal spelers, kies de gewenste taal, vul je gegevens in en reken af met je favoriete betalingsmethode.

Stap 2

Je ontvangt direct een e-mail met een unieke speelcode, instructies en een link naar onze app. Je kunt het spel op elk gewenst moment starten en spelen wanneer het jou uitkomt.

Stap 3

Zin om te beginnen? Open de app en voer de speelcode in. Onze app genereert een speelveld om je heen. Tip: speel op een plek met veel straatjes en steegjes voor de beste ervaring!

Maar wacht even, kan ik echt op elke locatie spelen?

Ja! Nadat je onze app hebt gedownload en de speelcode hebt ingevoerd, genereert de app een speelveld om je heen. Voor de ervaring raden we aan om op een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt onze Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

Boek nu

Starten wanneer jij wilt.

19,95

Wissen

Groepsofferte

Even overleggen?