De leukste Online Escape Games op elke gewenste locatie!

Net zo spannend als een reguliere escape room, maar dan op afstand!

Onze Online Escape Games

Spelen vanaf verschillende locaties...

Met onze Online Escape Games speelt elke deelnemer vanaf zijn of haar eigen locatie, thuis of op kantoor. Al onze online games zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels en voorzien van support wanneer nodig tijdens het spelen.

Lost Treasure

Vergaar rijkdom met het fortuin dat een familielid jou en je team heeft nagelaten. Om de miljoenen te vinden, zul je de hersens eerst flink moeten kraken.

Hacked

Decodeer het computervirus dat door een hacker geïnstalleerd is op jullie bedrijfsnetwerk. Werk samen voordat het complete netwerk om zeep wordt geholpen!

Patient Zero

Red de wereld van een pandemie en ontwikkel samen met je team het antiserum voor een mysterieus nieuw virus.

Game op maat

Onze games zijn te customizen en personaliseren. Ben je enthousiast over onze games en benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt het?

Het boeken van onze games is heel eenvoudig en je hoeft geen datum en tijd te reserveren, dus je kunt starten wanneer het jou uitkomt.

Stap 1

Kies je favoriete game, selecteer het aantal spelers, kies de gewenste taal, vul je gegevens in en reken af met je favoriete betalingsmethode.

Stap 2

Je ontvangt direct een e-mail met een unieke speelcode, speluitleg en een link naar onze game. Je kunt het spel op elk gewenst moment starten en spelen wanneer het jou uitkomt.

Stap 3

Zin om te beginnen? Klik op de link in de mail en voer de speelcode in. Elke speler doet dit vanaf zijn eigen locatie op een telefoon, tablet of pc. Je kunt met je team communiceren via bijvoorbeeld Zoom of Skype.

Dus mijn team en ik hoeven niet op dezelfde locatie te zijn?

Klopt! Elke deelnemer kan via de link uit onze mail de speelcode invoeren en deelnemen. Doordat je dezelfde speelcode gebruikt, weet het systeem dat je bij elkaar hoort. Het spel werkt vanaf elk apparaat met internet verbinding. Aangezien samenwerken natuurlijk wel heel belangrijk is, kun je met elkaar (video)bellen via Skype, Zoom of Whatsapp.

Toch zin in een spannende Escape Game in de buitenlucht?

Check onze Outdoor Escape Games!

Escape Rooms voor binnen en buiten!

Een perfect alternatief voor de reguliere escape room.

Quest Escapes steekt de beste Escape Rooms in een nieuw jasje. Speel de hoofdrol in avontuurlijke verhalen en ga de strijd aan met andere teams in onze outdoor escape rooms of online escape rooms. Met onze Outdoor Escape Games beleef je spannende avonturen in de buitenlucht. Los puzzels en raadsels op, vind de juiste locaties en ontdek de stad op een originele manier. 

Liever thuis spelen met een digitale escape room? Speel met vrienden, collega’s of het gezin vanaf verschillende locaties in onze Online Escape Games. Laat je meeslepen in een virtuele wereld van hersenkrakers en uitdagende opdrachten. Je hebt slechts een mobiele telefoon, tablet of laptop nodig om een leuke teamactiviteit te beleven. Met de leukste escaperooms voor binnen en buiten is er altijd een escape game in de buurt!